Internationaal inkopen

Van professionele inkopers mag u verwachten dat ze de juiste diensten en producten tegen een zo scherp mogelijke prijs inkopen. Uw eindproduct staat voorop. Waar de zaken vandaan komen zou ondergeschikt moeten zijn, zolang ze maar op tijd, in de goede hoeveelheid, conform specificatie beschikbaar zijn.

De afgelopen decennia is de wereld "groter" geworden. Meer producten zijn op meerdere geografische lokaties te koop, en vaak tegen verschillende commerciele voorwaarden. Door de internationale kennis, ervaring en relaties van Bonus+ zijn we u van dienst bij het uitvoeren van een internationale inkoopstrategie.

Het kan ook voorkomen dat uw firma strategische besluiten heeft genomen om nederland als vestigingsplaats te verlaten, maar toch nog voor een enkele klant een lokaal aansprekpunt nodig heeft, lokaal een inkoopcontract wil uitrollen bij een productielokatie of onderhandelingen wil voeren. Bonus+ kan u hierbij helpen. Vertegenwoordiging van uw firma is bij ons in professionele handen.Vorige
Volgende
Bonus Plus