Case - Internationaal

Een recent voorbeeld is het geval waarbij Bonus+ een klant toegang heeft verschaft tot een zeer ruim besparingspotentieel door aan te tonen dat Polen niet langer het europese China is. In dit geval is gekozen voor Wit-Rusland, waar via kennis en relaties van Bonus+ op het juiste niveau zaken gedaan kan worden.

Ander voorbeeld: Een groot Amerikaans beursgenoteerd consultancybedrijf heeft Bonus+ gevraagd om telefonisch consultancy te geven aan hun klanten. Hierin wordt gesproken over marktontwikkelingen en gebeurtenissen in specifieke branches waar Bonus+ ervaring in heeft, maar ook aan advies over projectstappen en onderhandelingstechnieken.

Naast inzicht in deze branches zorgt deze specifieke kennis ook voor een verbeterd rendement bij deze klanten. Een goed voorbeeld hiervan is een Italiaanse fabrikant in pharmaceutische verpakkingen die voet op de nederlandse bodem wilde krijgen, maar hier niet succesvol in was en niet begreep hoe deze verpakkingen worden ingekocht in Nederland. Na uitleg door Bonus+ heeft deze Italiaanse firma haar eerste stappen gezet door marktconformere (contract)voorstellen en specificaties aan te beiden aan een aantal potentiele klanten, en onlangs heeft de eerste klant de eerste specificaties besteld.Vorige
Volgende
Bonus Plus